OSCET – Timișoara

CINE SUNTEM?

OSCET este o comunitate de studenți care își dorește facilitarea dezvoltării studenților pe plan spiritual, personal și profesional. Tocmai de aceea, facem diferite activități: tabere de ski și de vară, ieșiri cu cortul, diverse workshop-uri pe teme ca: succesul, cariera  organizarea timpului, setarea priorităților, etc. Pe lângă acestea, avem și seri de rugăciune și discuții despre apologetică, O&A legat de creștinism, Iisus, Dumnezeu, precum și dezbateri pe diferite teme.

Vino împreună cu noi pentru:

Tabere

Conferințe

Workshopuri

Seri de fun și jocuri

Salut!

Eu sunt Elena.

Numele meu este Elena și sunt din Timișoara. Sunt studenta la Facultatea de Economie și Administrare a afacerilor, dar în același timp lucrez cu studenții din OSCET. Sunt o persoana căreia ii place sa fie înconjurată de oameni și de cele mai multe ori îmi dedic timpul pentru ei.

Elena

Îmi place la OSCET pentru ca de-a lungul facultății mi-am făcut prieteni și relații de calitate. Găsești numai oameni faini, cu dragoste pentru ceilalți din jurul lor, care sunt gata sa ajute cu orice și oricând.

ELENA

Studentă OSCET

Facultatea de Contabilitate

 

contactează-ne

Ne bucurăm

să te cunoaștem

0734. 156. 046

Elena

urmărește-ne

Social Media

Dedicați ucenicizării studenților pentru Hristos.

Adresă

Str. Liviu Rebreanu, nr. 106 Timișoara, Timiș, România


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home3/oscerro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home3/oscerro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home3/oscerro/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home3/oscerro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52