OSCERIS – Iași

CINE SUNTEM?

OSCERIS este format dintr-un grup de studenți dornici de a lega relații cu persoane noi. Dorim să provocăm tinerii studenți din Iași să-și pună întrebări legate de viață și credință, și prin intermediul întâlnirilor săptămânale, să discutăm subiecte de actualitate. Ne dorim să formăm o comunitate de studenți cu impact în mediul academic din Iași, Dumnezeu fiind central în toate activitățile grupului.

Vino împreună cu noi pentru:

Ieșiri la munte

Întâlniri săptămânale

Seri de jocuri

Dezbateri și conferințe

Salut!

Eu sunt Tibi.

Mă numesc Tibi Zorilă și sunt coordonator local în Iași din 2017.

Am studiat la Facultate de Arte Vizuale, specializarea foto-video. Lucrez full time pentru o companie ce produce cântece și desene animate pentru copii, în online. Sunt pasionat de apologetică, vlogging, fotografie, călătorit.

Tibi Zorila

Abia aștept ziua de miercuri ca sa pot merge la OSCERIS. Temele alese sunt foarte faine, și discuțiile pe seama lor mereu sunt încurajatoare . Toți sunt foarte primitori și gata sa slujească pe Dumnezeu. Ma bucur sa pot face și eu asta împreuna cu ei ♥️

ESTERA

Studentă la medicină

Asistență medicală generală

 

Pentru mine, OSCERIS e ca o gură de aer proaspăt în activitățile din timpul săptămânii. Temele abordate, oamenii întâlniți și momentele petrecute împreună sunt edificatoare atât pe plan spiritual, cât și pe plan relațional.

DANA

Facultatea de Litere

 

OSCERIS este locul in care m-am simtit acceptată și apreciată. La fiecare întâlnire la care am participat a fost minunat si m-a facut sa astept cu nerăbdare următoarea întâlnire. Relația mea cu Dumnezeu prinde sens cu ajutorul OSCER-ului

O studentă rătăcită pe la FEAA

 

contactează-ne

Ne bucurăm

să te cunoaștem

De obicei ne întâlnim miercuri seara, la Hotelul Unirea.

0743.692.442

Tibi Zorilă

urmărește-ne

Social Media

Dedicați ucenicizării studenților pentru Hristos.

Adresă

Str. Liviu Rebreanu, nr. 106 Timișoara, Timiș, România