OSCEC – Craiova

CINE SUNTEM?

Suntem un grup unit de studenți și absolvenți care urmărește să îl glorifice pe Dumnezeu și ne dorim să creștem în asemănare cu El în fiecare zi. Ne dorim să vorbim despre credința creștină prin relații și în mediul academic, organizând evenimente care să faciliteze apropierea de alți studenți, dar și dezvoltarea relațiilor deja existente.

Prin activitățile pe care ni le propunem de-a lungul anului vrem să creăm contexte în care să ne relaxăm, să cunoaștem oameni noi, să dezbatem teme esențiale de viață, dar și să lansăm provocări și idei noi, ajutând tinerii să privească viața dintr-o altă perspectivă.

Te așteptăm cu drag la OSCEC!

Vino împreună cu noi pentru:

Conferințe și evenimente

Seri de jocuri și fun

Tabere de engleză și schi

Îmi place OSCEC din doua motive - primul este ca aici am găsit oameni ai lui Dumnezeu care m-au ajutat (și ma ajuta) sa cresc in relația mea cu El, iar al doilea este ca am format prietenii cu oameni excepționali.

IULIANA

Absolventă OSCEC

Facultatea de drept

 

I love OSCEC! Îmi doresc ca orice student care vrea să îmbine fun-ul cu lucrurile importante din viața lui, să ajungă la OSCEC. Și astfel nu va regreta timpul din studenție! 😁

Absolvent Automatică

 

contactează-ne

Ne bucurăm

să te cunoaștem

0768.107.206

Serafim Tiulete

urmărește-ne

Social Media

Dedicați ucenicizării studenților pentru Hristos.

Adresă

Str. Liviu Rebreanu, nr. 106 Timișoara, Timiș, România


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home3/oscerro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home3/oscerro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home3/oscerro/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home3/oscerro/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52