Samuel Plugariu – coordonator zona est

Coordonatorul zonal este responsabil de formarea si coordonarea echipei zonale, asigurarea comunicari intre OSCER si zona de est, asistarea grupurilor la clarificare, intelegerea si implementarea viziuni OSCER.

Mă numesc Plugariu Samuel Costel şi prin Harul lui Dumnezeu m-am născut într-o familie de creştini evanghelici.

De mic copil îmi doream să ajung evanghelist, un om dedicat lucrării lui Hristos. Treptat, această dorinţă a scăzut foarte mult până-n clasa a X-a.Îmi doream foarte mult să ajung fotbalist. Practicam acest sport la nivel profesionist. Visam să devin cel mai bun, făceam mult antrenament şi astfel câştigam mult teren faţă de ceilalţi de aceeaşi vârstă cu mine. Datorită faptului că meciurile de fotbal se susţineau duminica dimineaţa,din cauza aceasta am încetat să mai merg la Biserică. În această perioadă, părinţii mei se rugau foarte mult pentru mine. Îşi doreau ca al lor copil să “alerge” în lucrarea Domnului şi nu după o minge. După ce am terminat clasa a X-a, în vacanţa de vară, am ascultat o predică care se numea “ Meciul vieţii de pe stadionul lumii”! Acea predică era pentru mine. Ştiam ce însemna să joci fotbal pe un stadion şi să o faci după nişte reguli. Am început să plâng şi să îmi recunosc vina şi păcatele mele. Am început să îmi repar relaţia mea cu Dumnezeu şi în data de 26.08. 2007 am încheiat un legământ cu Iisus Hristos,intrând în apa botezului, jurându-I credinţă sfântă.

Cu ajutorul lui Dumnezeu am fost admis la Facultatea de Mecanică din Iaşi în toamna anului 2009. Şi aici am intrat pentru prima dată în contact cu OSCER-ul. La început nu prea am fost atras de acest grup, pentru că nu înţelegeam ce scop are! În toamna aceluiaşi an, am fost invitat să merg în evanghelizare, dar nu aşa cum eram eu obişnuit, ci a merge prin căminele studenţeşti şi a vorbi cu acei tineri care aveau nevoie de mântuire. Am început să înţeleg care este scopul meu în Iaşi, şi Oscer-ul mi-a conturat acest scop. La sfârşitul anului 2 de facultate am intrat în echipa de Coordonare, fiind responsabil de întâlnirele de marţi. Începând cu toamna anului 2013, am intrat în Comitetul Executiv al Oscer-ului, ca şi coordonator zonal ajutând la implementarea şi înţelegerea viziunii OSCER.

Doamne ajută, Doamne dă izbândă!!

 

 

Comentariile sunt dezactivate.