Mike York – coordonator zona sud

Coordonatorul zonal este responsabil de formarea si coordonarea echipei zonale, asigurarea comunicarii intre OSCER si zona de sud, asistarea grupurilor la clarificarea, intelegerea si implementarea viziunii OSCER.


Am teminat facultatea de comunicare in 1986 in Statele Unite, si studiez la un master in teologie tot in State.  Am crescut mergand la biserica dar n-am fost crestin pana cand am ajuns la facultate. Acolo studentii din grupul InterVarsity au luat legatura cu mine. Prin acest grup am  inteles mai bine Evanghelia si ce inseamna sa fiu un ucenic al lui Iisus.

In timpul facultatii m-am implicat in grupul de studenti si am crescut mult in cunoasterea si intelegerea crestinismului.  In 1986 am terminat facultatea si am inceput sa lucrez cu InterVarsity in Statul Virginia.  In acest timp am facut cunostinta cu Kris, sotia mea, care a lucrat cu Campus Crusade in State inainte de a ne casatori.

Amandoi am avut dorinta sa fim implicati in misiune si dupa un curs de instruire in misiune am condus o echipa de misiune in Nigeria- Africa si am lucrat cu studentii de acolo pentru 2 luni.  Am ajuns prima data in Romania in 1992 tot cu o echipa de misiune si am lucrat cu grupul de studenti din Bucuresti (OSCEB) doua luni in vara.  In 1995 n-am mutat in Romania sa lucram cu OSCEB si tot de atunci cu OSCER.

Acum eu lucrez in OSCER ca si  coordonator pentru zona de sud, incercand sa fiu un sprijin, incurajare si sa slujesc grupurile OSCER din sud.  Sunt implicat si in tabere evanghelistice de vara, de engleza sau de aventura la munte si tabere de schi.  Am o dorinta mare sa vad cum studentii se intorc la Iisus  si cum cresc in credinta lor.

Sunt pasionat de studiu Biblic, de citit,  imi place sa petrec timp in familie, sa merg la munte si sunt un mare iubitor de cafea!!

Impreuna avem trei copii frumosi: Rebekah, Andrew si Hannah.  Rebekah e la facultate in State unde  studiaza Asistenta Sociala.

Comentariile sunt dezactivate.