Dragos Vlăsceanu – coordonator naţional

Dragoş Vlăsceanu este căsătorit din august 2010 cu Sorina şi în prezent slujeşte ca şi coordonator naţional al OSCER, fiind implicat deasemenea în biserica Petra unde este responsabil cu închinarea şi implicat in echipa de coordonare a bisericii.

Parte dintr-o familie creştină evanghelică de la munte, a fost încă de mic atras de interacţiunea şi discuţiile cu oamenii, părinţii şi bunicul său fiind un real exemplu în viaţă.

La vârsta de 14 ani, în urma mai multor întâlniri cu o familie care se ocupau de lucrarea cu copiii din Argeş il acceptă pe Iisus ca Mântuitor, urmând o perioadă în care se implică în lucrarea cu copiii. Tot în aceasta perioadă se naşte în el dorinţa de a proclama Evanghelia şi în alte culturi (Asia-India).

Perioada liceului a fost cea în care Dumnezeu l-a transformat mult într-un urmaş al Lui Cristos. Studiind la liceul teolegic penticostal din Piteşti, a luat legătura prin sora lui cu OSCPI şi pe urmă cu OSCER.

În toamna anului 2004 când a intrat într-un grup de ucenicie alaturi de alti 4 băieţi, viaţa lui a fost transformată radical de Dumnezeu. A înţeles că trebuie sa fie dedicat şi supus în întregime lui Iisus şi El să devină Domn al vieţii sale. Rămâne alături de mişcarea studenţească în tot acest timp, fiind pasionat de evanghelizarea şi ucenicizarea liceenilor şi studenţilor.

Din decembrie 2007 este unul dintre fondatorii bisericii Petra, unde se ocupă de departamentul de laudă şi închinare.

În toamna 2009 participă ca voluntar într-o misiune pe termen scurt în India împreună cu Sorina, soţia sa, simţind chemarea către o implicare full-time în lucrarea creştină.

În timpul facultăţii slujeşte ca şi coordonator local al mişcării studenţeşti din Piteşti şi membru în CN OSCER, fiind entuziasmat de a întrupa Evanghelia printre studenţi şi de a investi mai departe în studenţi, A absolvit facultatea de psihologie şi un master în managementul afacerilor, locuind momentan în Piteşti.

Unul dintre pasajele biblice care îl motivează şi inspiră este din 2 Timotei 2:21: “… fi un vas de cinste, sfinţit, folositor stăpânului său, destoinic pentru orice lucrare bună”.

Este pasionat de munte, tabere, activităţi outdoor, evanghelizare, ucenicie, misiune transculturală, închinare şi tot ceea ce Îl implică pe Dumnezeu şi/sau are legătură cu oamenii.

 

Comentariile sunt dezactivate.