Daniel Ilie – reprezentantul studentilor

Istoria OSCER este legata de istoria lui Gelu: a inceput sa investeasca in studenti in urma cu multi ani si continua si astazi.

Eugen Paul Vasile-FainaGelu s-a implicat in miscarea studenteasca din Timisoara din toamna anului 1981. Din toamna anului 1982 si pana in vara anului 1991, Gelu a condus miscarea studenteasca din Timisoara. In 1984 Gelu s-a casatorit cu Rodica si de atunci incolo au slujit impreuna in cadrul miscarii studentesti locale si nationale.

In 1995, Gelu si Rodica au infiintat fundatia Impact Media pentru promovarea valorilor crestine prin media. In 1996 Gelu a lansat fundatia Ambassadors for Christ Romania pentru dezvoltarea conducerii crestine din Romania.

Gelu a slujit in fundatia BIG (Biserici cu Impact Global) inca de la primele ei inceputuri. In 2006 au devenit membri ai familiei Josiah Venture. Gelu este coordonatorul strategic si presedintele fundatiei BIG. In acest rol Gelu coordoneaza doua echipe executive. Una dintre ele este focalizata pe retelele alujite de BIG in Romania, cum ar fi: reteaua de tineret, reteaua pastorilor, reteaua studentilor (OSCER), reteaua femeilor si reteaua fetelor. Cealalta echipa este compus din coordonatorii serviciilor strategice oferite de BIG cum ar fi: Scoala de conducere BIG 5, Sumitul global de conducere, Parteneriatul BIG-Crown Financial si Studii teologice avansate. Rodica este presedintele fundatiei Estera, un centru de prevenire a avorturilor care de peste 12 ani faciliteaza nasterea a peste 100 de bebelusi anual. In OSCER, Gelu slujeste ca presedinte al Consiliului national.

Gelu si Rodica, impreuna cu cei doi copii ai lor, Ioana (9) si Jonathan (6) au  sa locuiesc in Timisoara unde Gelu slujeste ca Pastor si Coodonator Strategic al bisericii Vox Domini

Comentariile sunt dezactivate.