Povestea din 2013, aprilie

(Sara – OSCPitesti)

„Acum o luna, a venit la noi Alin Blaine. Sincer, nu prea stiam la ce sa ma astept – auzisem ca a fost iluzionist, ca s-a pocait si cam atat. Mi s-a spus ca o sa vina si o sa ne povesteasca despre viata lui si felul cum s-a intors la Dumnezeu – sau cum spune el: cum l-a adus Dumnezeu inapoi. Si, intr-adevar, e o poveste care seamana cu cea a fiului pierdut.

Ne arata cat de bun este Domnul, ce mila are si in harul si mila Lui ne cauta, ne scapa, plateste pretul cel mare ca sa ne rascumpere si pe noi.

Asa ca a facut Alin ce a venit sa faca. A spus Evanghelia in mod clar si direct. Si la sfarsit au venit 4 studenti si elevi care au vrut sa fie „nascuti din nou” – s-a rugat Alin pentru ei.

A fost si o provocare pentru mine in sensul ca a zis cateva lucruri pe care nu le-am auzit niciodata. Dupa ce m-am intors acasa, m-am mai gandit la ce a zis el si pana la urma am luat decizia sa caut eu in Biblie, sa-mi pun intrebarea care este, de fapt, adevarul. Chiar ma bucur de asta: mesajul lui (si Duhul!) ne-a pus sa ne uitam noi, sa cautam noi ce scrie, de fapt, in Cuvantul lui Dumnezeu.

Si, pana la urma, Dumnezeu a folosit pe un om imperfect ca sa se faca cunoscut numele Lui – si exact in felul asta ne foloseste si pe noi, in harul Lui: sa ajungem cu Evanghelia la fiecare student din Romania. „

Comentariile sunt dezactivate.